Hallo wereld! Hier is de Groendakpan!

Ons straatbeeld is gewend aan een vaal oranje of grauw pannendak. Als het aan de groendakpan ligt krijgen we meer kleur en fleur met een groenpannendak. Niet met een verfje maar met echte vrolijke plantjes, die bloeien en groeien. Die planten zorgen voor een natuurlijke isolatie, zijn goed voor mens en omgeving en zien er nog mooi uit ook. Door de groendakpan is het mogelijk om de oude dakpannen er af te tillen en groendakpannen terug te leggen. Deze unieke groendakpan is vanaf heden verkrijgbaar.

Een groendakpan is hetzelfde als een sneldekpan maar dan voorzien met levende planten. Het is gemakkelijk aan te leggen op nieuwe maar ook bestaande daken. De Groendakpan kan toegepast worden naast de bestaande dakpannen en hulpstukken, e.d.  De groendakpan is een dakpan welke gelijkwaardig is of direct uitwisselbaar is met een sneldekpan. Een dak met groendakpannen behoudt de voordelen van een pannendak, ventilerend en waterkerend. De hulpstukken zijn dan uitgevoerd als ‘hulpstukken zonder groen’.

Het voordeel van de plantjes is voor iedereen merkbaar. De bewoners onder een groendak zullen vooral in de zomer binnen kunnen genieten van de koelende werking. Ook zal er minder geluid van buiten hoorbaar zijn en zonnepanelen krijgen een hoger rendement. De gemeente hoeft minder maatregelen te treffen tegen de steeds hogere piekbelasting op het riool bij stortbuien want het groene dak houdt het regenwater langer vast. Ook natuur, biodiversiteit en gezondheid in stad of dorp worden, last but not least, erg positief bevorderd.

Voor meer informatie over de groendakpan kunt u kijken op www.groendakpan.nl

Wilt u een scherp aanbod voor een kwalitatief goed groendak? Stuur ons uw aanvraag en we zullen u een goed voorstel doen. info@groendak.info

Met vriendelijke groet,

GROENDAKPAN

Groendak bv | www. groendak.nl

tel 033 277 34 04 | info@ groendak.nl

Industrielaan 15 C | 3925BD Scherpenzeel

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet